پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است
انتخابات 1400

زاکانی:ثبات را به بازار سرمایه باز می‌گردانیم

زاکانی:ثبات را به بازار سرمایه باز می‌گردانیم نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما در دولت اقدام و اصلاح با گروهی کارشناسانه ثبات را به بازار سرمایه باز می‌گردانیم و بانک باید در خدمت بازار سرمایه قرار گیرد نه این که مداخله گر و رقیب این بازار باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 06
کد خبر: ۹۰۷۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا زاکانی گفت: دولت ۳۴ هزار میلیارد تومان در بازار سرمایه پیش خور کرده و برای دولت بعدی گذاشته است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که چه برنامه‌ای برای ساماندهی بازار سرمایه و رونق بورس دارید؟ افزود: جهت اصلی فعالیت‌های اقتصادی در دولت بنده توجه ویژه به بازار سرمایه خواهد بود و من همه داشته‌های دولت را در خدمت این بازار می‌گیرم، چون بهترین روش موجود ما برای بهره مندی از امکانات مردم در خلق ثروت مابه ازای تولید مناسب همین بازار سرمایه است.وی گفت: در همین ارتباط ابتدا داخل خود دولت را تنظیم می‌کنم چرا که بخشی از اشکالاتی که در بازار سرمایه ایجاد شد به علت دعوای میان وزرای نفت و امور اقتصادی و دارایی بود.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: علت دیگر اخلال در بازار بورس دعوایی است که مبتنی بر سیاستگذاری‌های دستوری قیمت‌ها صورت می‌گیرد و علت بعدی اخلال در بازار بورس نیاز دولت به این بازار بود که دست در جیب بازار سرمایه کرد به این ترتیب که وزیر اقتصاد چندی پیش اعلام کرد که دولت ۳۰۰ هزار میلیارد تومان از بازار سرمایه برداشته است در حالی که دولت حق ندارد از مال مردم بردارد.
آقای زاکانی گفت: دولت باید برای رونق بازار سرمایه کمک کند نه این که کمر بازار سرمایه را بکشند تا بتواند از این طریق خود را اداره کند.
وی افزود: دولت اکنون از بابت ایجاد تورم و ظرفیت‌های بازار سرمایه خودش را اداره می‌کند و خبری جدید دارم که ۳۴ هزار میلیارد تومان، دولت پیش خور کرده و برای دولت بعد گذاشته است.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما در دولت اقدام و اصلاح با گروهی کارشناسانه ثبات را به بازار سرمایه باز می‌گردانیم و بانک باید در خدمت بازار سرمایه قرار گیرد نه این که مداخله گر و رقیب این بازار باشد.
آقای زاکانی افزود: بانکی که به تولید کمک نکند بهتر است درش بسته شود لذا آنچه که برای ما در بحث بازار سرمایه اهمیت دارد این است که به گونه‌ای سیاستگذاری کنیم تا دولت در بازار سرمایه نکند و خودش را خرج بازار سرمایه کند نه این که بازار سرمایه و مال مردم را خرج خود کند./خبرگزاری صدا و سیما

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۶
0
0
زرشک
پرطرفدارترین اخبار